Πού οδεύουμε κύριοι και κυρίες #DAY28

Κυριακή σήμερα, και όπως κάθε Κυριακή, το πρόγραμμα μου είναι πιο χαλαρό. Συνήθως αυτή τη μέρα δε διαβάζω πολύ, αλλά αντιθέτως γράφω και κάνω πράγματα για τον εαυτό μου.

Πριν λίγο είδα μια ταινία με τον πατέρα μου, τη Δίκη των 7, η οποία είναι καταπληκτική και μπορείτε να τη βρείτε στο Netflix. Την είχα δει πριν από αρκετούς μήνες, όταν πρωτοκυκλοφόρησε και έγινε διαθέσιμη στα σινεμά, με ένα φίλο μου. Ήταν τόσο υπέροχη, και μου προκάλεσε τόσο έντονα συναισθήματα, που επέλεξα να τη δω και σήμερα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά σε όποιος αρέσουν οι ταινίες με ποιότητα, ουσία και έντονους προβληματισμούς.

Το σημερινό άρθρο, κείμενο θα το έλεγα καλύτερα, έχει ως σκοπό να σε ενημερώσει για το πού οδεύουμε ως “παρέα”, δηλαδή για το πώς πάει το blog μέχρι τώρα, ποιες είναι οι προθέσεις μου για το άμεσο αλλά και το μακρύτερο μέλλον.

Εν συντομία λοιπόν

  1. Έχουν γραφεί πάνω από 20 κείμενα, τα οποία έχουν ως στόχο να σε βελτιώσουν, αλλά και να σε ενημερώσουν για θέματα της καθημερινότητας, με μια “διαφορετική” ματιά.
  2. Έχουν γραφεί συνολικά 6 σχόλια στο site, 3 από τα οποία είναι δικά μου, το οποίο δείχνει ότι ο κάθε αναγνώστης μπορεί (και παροτρύνεται!!) να γράψει την άποψη του, σε οποιοδήποτε άρθρο, λέγοντας ό,τι επιθυμεί! (Φασιστικά, επιθετικά, ρατσιστικά, σεξιστικά ή ομοφοβικά σχόλια δε θα εγκρίνονται)
  3. Έχω προσθέσει ένα πρόσθετο για μετάφραση, που σημαίνει ότι το site δέχεται ανθρώπους από όλες τις χώρες του κόσμου. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσθέτω και άλλες γλώσσες, αναλόγως με τις προβολές. Αν βλέπω ότι υπάρχουν άτομα που διαβάζουν τα κείμενα από διαφορετικές χώρες, φροντίζω να προστεθούν άμεσα οι γλώσσες τους.
  4. Έχω προσθέσει τη δυνατότητα Newsletter, ώστε να μπορεί ο καθένας να λαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα email με νέα άρθρα. Μην ανησυχείς, μισώ το Spam όπως κι εσύ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, να προωθήσω τα δεδομένα σου.

Τα άμεσα σχέδια μου είναι:

  1. Να πετύχουμε κάποιους συγκεκριμένους, μετρήσιμους και σαφείς στόχους, όπως είναι οι 1000 προβολές και οι 600 μοναδικοί επισκέπτες.
  2. Να αλλάξει λιγάκι η αρχική σελίδα του Site και να προστεθούν νέα σχεδιαστικά πρότυπα.
  3. Να προστεθούν εικόνες και βίντεο σε κάποια μέρη του ιστότοπου και να αλλάξουν τα χρώματα.
  4. Να προστεθεί η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί μου.

Τα σχέδια για το μακρύτερο μέλλον είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, ωστόσο δεν αποκλείονται διαγωνισμοί και συνεργασίες με άλλα Blog!

Ο σκοπός αυτού του κειμένου, είναι διπλός. Αφενός να μου δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σου, ώστε να διαμορφώσουμε ένα κλίμα φιλικό, σαν “παρέα”. Να σου δείξω ότι πραγματικά νοιάζομαι για τους αναγνώστες μου, και δεν το κάνω για να βγάλω χρήματα. Η συγγραφή, είναι το πάθος μου!

Αφετέρου, για να σου δώσει τη δυνατότητα, αν και όποτε το επιθυμείς, να επικοινωνήσεις μαζί μου! Χαίρομαι ειλικρινά όταν λαμβάνω σχόλια, κριτικές και παρατηρήσεις! Με βοηθάν να γίνομαι καλύτερος 🙂

Email επικοινωνίας:

Για πληροφορίες: info@larteeliberta.eu

Για σχόλια, κριτικές, παρατηρήσεις ή αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου: admin@larteeliberta.eu

Share!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.