Ημέρα προτάσεων #2

Ημέρα προτάσεων #2

Ημέρα προτάσεων σήμερα, όπως φαίνεται από το ύφος των αναρτήσεων μου. Κάθε Πέμπτη λοιπόν, θα ανεβάζω κάποιες υπηρεσίες που χρησιμοποιώ ή κάποια μαγαζιά που πηγαίνω, χωρίς να παίρνω χρήματα αυτό και χωρίς να μεροληπτώ. Όπως τις Παρασκευές πλούτου, έτσι και σήμερα θα προάγουμε την γνώση και την εργατικότητα. Για αυτό, τις Πέμπτες θα τις πω ως μέρες εργατικότητας.

Πέμπτη λοιπόν, και αποφασίζω μετά από καιρό, να κουρευτω στο Mustache BarberShop. Είμαι τακτικός πελάτης, για τουλάχιστον δύο χρόνια. Ξεκίνησε να με κουρεύει ο Αλεξ, και στη συνέχεια, κατά τύχη, επέλεξα τον κουρέα που με κουρεύει μέχρι και σήμερα, τον Κωνσταντίνο.

Ο Κωνσταντίνος είναι εργατικό και τίμιο παιδί, με πάθος και μεράκι. Αγαπάει αυτό που κάνει πολύ, μιας και κάθε φορά που κουρεύει είναι μια μοναδική περιπέτεια.

Με πλήθος συζητήσεων, πειράγματα σε συναδέλφους και προσεγμένη και εξειδικευμένο στον πελάτη δουλειά, περατωνει τις επιθυμίες των πελατών του.

Στο συγκεκριμένο κουρείο, πηγαίνω για μια ιεροτελεστία: αυτή του σωστού επαγγελματία. Γιατί ξέρω, ότι όλοι είναι επαγγελματίες και οτιδήποτε θα ακολουθήσει, πληρεί κάποια συγκεκριμένα ποιοτικά standards. Ξέρω ότι η εργατικότητα και το μεράκι δεν ταυτίζονται πάντα, όμως το εκτιμώ όταν συνυπάρχουν.

Πάντα πίστευα, ότι δεν έχει σημασία τι κάνεις. Είτε είσαι CEO στη nasa, είτε είσαι καθαριστής στο Δήμο Νεάπολης.

Πάντα πίστευα, ότι σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά. Να είσαι επαγγελματίας με όλη την έννοια της λέξης, και να δίνεις το extra mile. Δηλαδή το κάτι παραπάνω. Να είσαι ηγέτης χωρίς τίτλο, όπως λέει και ο δάσκαλος Sharma.

Έτσι πιστεύω ότι το mustache είναι άξιο. Και ας κοστίζει λιγάκι παραπάνω.

Γιατί σημασία έχει να είσαι εργατικός. Με μόχθο και καλοσύνη. Και αυτό φαίνεται παντού

Share!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.