Βγήκαμε στον αέρα!! #DAY1

Σαν όνειρο μου φαίνεται, ότι μετά από τόσο καιρό, τόση εξάσκηση και τόσα χρήματα, επιτέλους βγαίνουμε στον αέρα!

Οι σκέψεις μου είναι πάρα πολλές, ιδίως όσο αναφορά το περιεχόμενο. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, κυρίως για το τι άρθρα θα ανεβάζω, ποια θα είναι η θεματολόγια, πώς και γιατί. Σκέφτομαι πράγματα που υπό άλλες συνθήκες, αν έγραφα για κάποιο άλλο site όπως συνήθιζα και συνηθίζω να κάνω, δε θα τα σκεφτόμουν.

Λόγω του αντικείμενου των σπουδών μου, έχω συνηθίσει να βλέπω πολύ θεαματικά αντικείμενα στο χώρο της πληροφορικής. Όπως έξυπνα γραμμένο κώδικα, πανέμορφα site ή ωραία γραφιστική. Παλιότερα μάλιστα ήμουν μέλος σε μια ομάδα που ήθελε να ανεβάσει online ένα site πώλησης βιβλίων. Δυστυχώς δε μπορώ να αναφέρω περισσότερα, πάντως σίγουρα αν δεν έφευγα, τώρα δε θα γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Έχω συνηθίσει να έχω κάποιο αντικείμενο μελέτης, ή τουλάχιστον να σκέφτομαι κάτι συγκεκριμένο ώστε να το ανεβάσω. Άλλες φορές μάλιστα, βγάζω φωτογραφίες και μετά κάνω σκέψεις για αυτό. Είναι μία πάγια τακτική που μου αρέσει και την ακολουθώ κατά κόρον στα γραπτά μου.

Ωστόσο, στην κατηγορία Ημερολόγιο #DAY, θα αναφέρω το πώς πέρασα τη μέρα μου, αλλά το σημαντικότερο, ΤΙ ΕΜΑΘΑ από αυτήν. Ο λόγος είναι πρώτον να για να ασκώ την πρωτεύουσα ανάγκη, αυτή της έκφρασης, και έπειτα για να μπορώ να μεταδώσω κάποια θετικά γεγονότα ή γεγονότα με στόχο τη βελτίωση της ζωής όλων μας.

Είναι η πρώτη μέρα που γράφω εδώ, 11/1/2020 ημέρα Δευτέρα, και όπως μ ‘αρέσει να λέω, Δευτέρα και η Γη ακόμα γυρίζει . Γιατί είναι ωραίες οι Δευτέρες. Είναι ευκαιρίες εξέλιξης, βαθύτερης ανασκόπησης, δράσης και σχεδιασμού. Μα ακόμα και τίποτα από αυτά να μην είναι, είναι μια απλή μέρα, που θα περάσει.

Το τραγούδι που αφιερώνω σε αυτή τη μέρα, είναι το Poesia Senza Veli, γιατί όπως όταν το πρωτοάκουσα, έτσι και τώρα, κάνω μια νέα αρχή!

Poesia Senza veli

Share!

2 Replies to “Βγήκαμε στον αέρα!! #DAY1”

  1. Καλή αρχή και καλό ταξίδι! Περιμένουμε πολλά, ωραία κείμενα, σαν αυτά που μας συνηθίζεις και που μιλάνε στην καρδιά μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.